Powered by RND

La fonda

Catalunya Ràdio
La fonda
Último episodio

Episodios disponibles

5 de 350
  • Cuinar en un refugi d'alta muntanya
    L'excursionisme i la gastronomia van sovint de la mà. Com també passar unes nits en un refugi d'alta muntanya. Anem fins a Rasos de Peguera, al Berguedà, per saber com es cuina en un refugi. Coneixem la història de Lídia Molano i Xevi Generó, una parella que ho va deixar tot per viure una nova experiència i compartir casa seva amb excursionistes.
    --------  
    1:00:21
  • Dilluns de Pasqua és temps de xocolata i de mones
    Les pastisseries de Catalunya fa setmanes que treballen, sense parar, per fer les mones més creatives, però també les tradicionals i els ous més espectaculars. Per això anem a veure en Lluís Costa, a Vallflorida Xocolaters, perquè ens parli de xocolata i mones. Quines són les que tallen el bacallà aquest any?
    --------  
    54:47
  • Hostal Colomí: cuina tradicional de pares a fills
    L'any 1947 Josep Camps i Pepita Franquesa van obrir l'Hostal Colomí, un petit hostal al cor de Santa Coloma de Queralt. Ho van fer amb les seves filles, la Rosita i la Nati. Després s'hi va afegir en Pep, el fill de la Rosita. Més de 70 anys cuinant cuina catalana tradicional. En Pep segueix aquest llegat d'història i respecte a la cuina i al producte.
    --------  
    54:19
  • Llibres i gastronomia
    Som a les portes de Sant Jordi i fem un especial de llibres i gastronomia, i és que la cuina mou muntanyes. D'una banda, parlem de cuina japonesa, i de l'altra, d'esmorzars de forquilla, dos conceptes totalment diferents però que tallen el bacallà. Ho fem amb Albert Molins i Kyoko kawawuchi.
    --------  
    1:23:46
  • La indústria del porc
    El porc és tradició, és cultura d'embotits i de cuina, i també és indústria. I no per això es perd la qualitat. Anem fins a una empresa de la Garrotxa per saber com es treballa el porc des de la seva arribada fins que el trobem al taulell d'una carnisseria o a la cuina d'un restaurant. Amb el responsable d'R+D de Noel, Jaume Planella, parlem de races, de processos, de sostenibilitat, de benestar animal, d'especejament i de qualitat alimentària. L'Òscar Gómez ens posa el restaurant Sucapà a la guia de restaurants i passa pel "Bocatto di cardinale" el pagès de l'agricultura regenerativa Francesc Font.
    --------  
    59:56

Más podcasts de Cultura y sociedad

Acerca de La fonda

Pep Nogué obre "La fonda" amb la millor gastronomia i les millors receptes catalanes.
Sitio web del podcast

Escucha La fonda, Yo documental y muchos más podcasts de todo el mundo con la aplicación de radio.es

Descarga la app gratuita: radio.es

  • Añadir radios y podcasts a favoritos
  • Transmisión por Wi-Fi y Bluetooth
  • Carplay & Android Auto compatible
  • Muchas otras funciones de la app

La fonda: Podcasts del grupo

  • Podcast El segrest
    El segrest
    True crime
  • Podcast Les dones i els dies
    Les dones i els dies
    Cultura y sociedad
  • Podcast La net d'Albert Cuesta
    La net d'Albert Cuesta
    Tecnología
Aplicaciones
Redes sociales
v7.16.2 | © 2007-2025 radio.de GmbH
Generated: 4/26/2025 - 11:17:04 AM