Programa sobre Gastronomía galega emitido durante 8 anos na Radio Galega, que se manterá vivo como mínimo nas redes. Despois dun ano, voltamos a estar no aire, ...
Falamos con Miguel González e Laura Novoa pola inminente reapertura do Restaurante Miguel González na cidade de Ourense. Viaxamos ata Vizela para saber máis do "Bolinhol" e descubrir o Restaurante Adega Avelino. E Vane Rivas de Festigaleiros trae a Axenda Fstigaleira desta semana.
--------
52:00
Comer e falar si radio 16_03_25
Coñecemos unha nova adega da zona do Condado da man do noso compañeiro Jorge Cardoso. Falamos con Isidro de Eido Novo adega. Repasamos unha entrevista con Jorge Coelho, Tecnico de turismo da Camara municipal de Vizela falando sobre o seu pasado romano, e previo ó programa que adicaremos a Vizela a proxima semana. E Sarai de Festigaleiros trae unha semana máis a Axenda Festigaleira.
--------
52:00
Comer e falar si radio 09_03_25
Falamos con Alberto Ribas, blogueiro de viaxes galego, finalista nos premos Bitacora. Descubrimos un pouco máis a Nuska Chousa de "Alma da vella", divulgando o mundo da horta e da cociña dun xeito moi especial- E Vane Rivas de Festigaleiros trae unha semana máis a Axenda Festigaleira.
--------
57:02
Comer e falar si radio 02_03_25
Charlamos con Héctor López do Restaurante España, como novo presidente do Grupo Nove. Coñecemos o proxecto"Capón de Covelo" do noso amigo Raúl. E Sarai de Festigaleiros traenos a Axenda Festigaleira
--------
51:59
Comer e falar si radio 23_02_25
Falamos con Noa López de Noa López Produccións e con José Portela, Teniente Alcalde de Taboada, sobre a Festa do Caldo de Ósos, que se celebra o 1 e 2 de Marzo. Repaso tamén a Axenda Festigaleira de Festigaleiros.
Acerca de COMER E FALAR TODO É COMEZAR-SI RADIO GALICIA
Programa sobre Gastronomía galega emitido durante 8 anos na Radio Galega, que se manterá vivo como mínimo nas redes. Despois dun ano, voltamos a estar no aire, agora en SI RADIO GALICIA. Un percorrido por todo o que ten que ver co mundo da gastronomía, do viño, productores, chefs, sen perder nunca de vista algo que nos fai o que somos, a tradición. Pero por riba de todo, as persoas que estan detras deses proxectos, que son os que fan posible as historias que contamos.