Capítol 101: Les preguntes sobre alimentació dels editors de RAC1 i RAC105 per celebrar els 100 pòdcasts de 'Respostes que alimenten' (segona part)
El pòdcast de salut i nutrició Respostes que alimenten va estrenar-se a la plataforma RAC+1 el 3 de març del 2021. La metgessa nutricionista Magda Carlas i la periodista Esther Muñoz fa gairebé quatre anys que ajuden l'audiència a millorar els hàbits alimentaris, resolent preguntes habituals en aquest àmbit. I per celebrar aquest "centenari" han volgut esbrinar quins són els dubtes sobre alimentació que tenen els editors de RAC1 i RAC105. Voleu saber què els preocupa sobre l'alimentació a Toni Clapés, Jordi Basté, Ernest Codina, Noemí Polls, Xavi Bundó i a la mateixa Esther Muñoz? Aquí teniu la segona i última part d’aquesta celebració dels 100 capítols.
--------
17:55
Capítol 100: Les preguntes sobre alimentació dels editors de RAC1 i RAC105 (primera part)
El pòdcast de salut i nutrició Respostes que alimenten va estrenar-se a la plataforma RAC+1 el 3 de març del 2021. La metgessa nutricionista Magda Carlas i la periodista Esther Muñoz fa gairebé quatre anys que ajuden l'audiència a millorar els hàbits alimentaris, resolent preguntes habituals en aquest àmbit. I per celebrar aquest "centenari" han volgut esbrinar quins són els dubtes sobre alimentació que tenen els editors de RAC1 i RAC105. Voleu saber què els preocupa sobre l'alimentació a Marc Giró, Òscar Dalmau, Òscar Andreu, Núria Travesa, Joan Maria Pou o Anna Vallhonesta? Aquí teniu la primera part d’aquesta celebració dels 100 capítols.
--------
20:16
Capítol 99: Hi ha alguna dieta per augmentar el colesterol bo?
Tothom sap la importància de tenir uns nivells saludables de colesterol. Un excés està directament relacionat amb la malaltia cardiovascular. De vegades, però, el problema és que no hi ha prou “colesterol bo”. Hi ha alguna dieta que serveixi per augmentar aquest tipus de colesterol? Per què es diu colesterol bo al colesterol-HDL? Aquestes i altres qüestions les resolem en aquest capítol.
--------
19:45
Capítol 98: Es pot evitar l'efecte rebot de les dietes?
Segur que ho heu experimentat o ho heu vist. En deixar una dieta d’aprimament efectiva i ràpida apareix un augment imparable del pes. De vegades fins i tot s’arriba a un pes superior a l’anterior al règim. Quan això passa, se sent fracàs i cansament perquè el pes s’acaba convertint en un malson. Si voleu controlar l’efecte rebot, no us perdeu aquest capítol.
--------
21:09
Capítol 97: És bo menjar cacauets?
Des de sempre han estat presents a l’aperitiu, per acompanyar una copa o com a snack, però sempre han tingut la fama de tenir poc valor nutricional i gastronòmic. També s’han classificat com a fruita seca, tot i que són llegums. El fet és que en sabem més aviat poc d’aquest aliment que és molt més interessant del que ens pensem. Si vols descobrir un aliment bo, sa i assequible, aquest és el teu pòdcast...