Des de la seva inauguració l'any 1929, la comissaria de Via Laietana forma part de la història més fosca de Barcelona, amb acusacions de tortura i violència pol...
La policia tortura els detinguts actualment? Molta gent creu que no, però el testimoni de la Xènia Garcia, detinguda a la comissaria de Via Laietana l'any 2019, indica el contrari.
--------
26:59
Capítol 2: Pilar Rebaque
Els paral·lelismes entre les vivències de la Pilar Rebaque i la Xènia Garcia a Via Laietana uneixen present i passat de la comissaria. Han passat 50 anys, però hi ha coses que no han canviat.
--------
28:56
Capítol 3: Maribel Ferrándiz
L'aprovació d'una proposició no de llei per reconvertir la comissaria en un museu promet posar punt final a la seva història. La Maribel Ferrándiz creu que és essencial per a les noves generacions.
--------
28:42
Capítol 4: Carme Travesset
La Carme Travesset fa un pas endavant i explica com la van torturar en la primera concentració davant la comissaria de la Via Laietana, organitzada per la Comissió de la Dignitat.
--------
25:35
Capítol 5: Anònimes
La Gemma Pasqual comença a investigar les tortures de dones a la comissaria de Via Laietana per fer-ne un llibre de denúncia. Descobreix que moltes no poden sortir de l'anonimat.
Des de la seva inauguració l'any 1929, la comissaria de Via Laietana forma part de la història més fosca de Barcelona, amb acusacions de tortura i violència policial. Al pòdcast "Torturades", deu dones relaten el que hi van viure, les seqüeles físiques i emocionals d'aquell tràngol i quina relació tenen amb els records.