TiS 05x06 // Variat mariner amb l’Arrabassada des de ca n’Alcover
Tornam amb programa enregistrat aprofitant l’espai proporcionat per l’Aferrada, una trobada de creadors de contingut digitals en català. Vàrem anar a berenar amb els tres integrants del pòdcast l’Arrabassada. Moltes gràcies a l’Obra Cultural Balear per donar suport a iniciatives com aquesta i a l’organització de l’Aferrada!
Twitter: @tabacsobrassada
Instagram: @tabacisobrassada
TikTok: @tabac.i.sobrassad
--------
29:24
TiS 05x05 // Fricandó amb bolets amb indicatiu
Ja s’acosta l’època més mengívola de l’any, però noltros continuem amb el nostre ritme d’esmorzars quinzenals. Aquesta vegada hem aprofitat per compartir-ne un amb una de les personalitats més enginyoses de Twitter Catalunya (si és que encara existeix). Amb n’Indi hem xerrat de Ventall Revista, de Les Males Decisions i de la militància. Bon profit!
Twitter: @tabacsobrassada
Instagram: @tabacisobrassada
TikTok: @tabac.i.sobrassad
--------
1:11:52
TiS 05x04 // Pastaciutta antifa amb Sònia Domènech i Francesc Bonnín des de La Fonera
Davant l’avenç implacable del feixisme no podíem fer altra cosa que respondre positivament a la crida que ens feren des de La Fonera per xerrar del festival antifeixista que organitzen conjuntament amb Crui i L’Elèctrica. Per això, hem compartit un plat de tradició antifeixista que ens ha cuinat en Tomeu. Apuntau la data a l’agenda, dia 22 de novembre, tothom a Sa Feixina.
Twitter: @tabacsobrassada
Instagram: @tabacisobrassada
TikTok: @tabac.i.sobrassad
--------
40:44
TiS 05x03 // Bacallà a la llauna amb Ana Polo
La novament adoptada insularitat d'en Pablo ja comença a passar factura. En aquesta entrega baixa en nicotina, hem anat a esmorzar un diumenge plujós amb n’Ana Polo. Amb ella hem xerrat de projectes passats i futurs i és la primera vegada que TiS s’introdueix en el món de l’astrologia.
Twitter: @tabacsobrassada
Instagram: @tabacisobrassada
TikTok: @tabac.i.sobrassad
--------
1:24:47
TiS 05x02 // Peus de porc amb salsa
La vida ens atropella i hem arribat ben justos a enregistrar aquest episodi. Recuperam un esmorzar que vàrem fer fa més o manco un mes per comentar-lo arribats a Barcelona amb una antelació inferior a 24h hores. No sou conscients de les coses que arribam a fer per aquest pòdcast.
Twitter: @tabacsobrassada
Instagram: @tabacisobrassada
TikTok: @tabac.i.sobrassad